EUR: 321,37 Ft
CHF: 284,70 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Kóbor János nem akar lemaradni

OMEGA ORATÓRIUM stáj Kóbor JánosAz énekes hetvenen túl is csúcsformában tartja magát: külföldön és itthon is koncertezik az Omegával, és persze azt sem szeretné, ha 8 éves kislánya, Léna nagypapájának néznék…

“Részben Léna tart karban, mert amikor a másodikos lányomért megyek a diósdi suliba muszáj legalább olyan jól kinézni, mint az osztálytársak harmincas szülei – mondja a hetvenes apuka, de rögtön hozzáteszi: ez genetikai adottság is, nyaranta például amikor kiszívja a nap, a hosszú ősz haja visszaszőkül, olyan lesz mint sráckorában volt. – “Az egyetem mellett fociztam, atletizáltam, nagyon komolyan vettem a sportot, most már nem edzek különösebben, gyúrni meg pláne nem gyúrok. Az alkatom inkább a szüleimnek köszönhetem kilencven százalékban, legfeljebb a maradék tíz az én érdemem. Igaz, nem zabálok, mindig is válogatós, finnyás voltam. Alapvetően nem vagyok húsevő, a halakat, zöldségeket szeretem, na és az olasz tésztát. Főzni nem tudok, egyedül a bundás kenyeret csinálom meg, azt Léna is szereti, és otthon együtt kajálunk belőle nagyokat.”


Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.