2018. szeptember 21., péntek
Máté, Mirella

Extra

Kóbor János nem akar lemaradni

OMEGA ORATÓRIUM stáj  Kóbor JánosAz énekes hetvenen túl is csúcsformában tartja magát: külföldön és itthon is koncertezik az Omegával, és persze azt sem szeretné, ha 8 éves kislánya, Léna nagypapájának néznék…

“Részben Léna tart karban, mert amikor a másodikos lányomért megyek a diósdi suliba muszáj legalább olyan jól kinézni, mint az osztálytársak harmincas szülei – mondja a hetvenes apuka, de rögtön hozzáteszi: ez genetikai adottság is, nyaranta például amikor kiszívja a nap, a hosszú ősz haja visszaszőkül, olyan lesz mint sráckorában volt. – “Az egyetem mellett fociztam, atletizáltam, nagyon komolyan vettem a sportot, most már nem edzek különösebben, gyúrni meg pláne nem gyúrok. Az alkatom inkább a szüleimnek köszönhetem kilencven százalékban, legfeljebb a maradék tíz az én érdemem. Igaz, nem zabálok, mindig is válogatós, finnyás voltam. Alapvetően nem vagyok húsevő, a halakat, zöldségeket szeretem, na és az olasz tésztát. Főzni nem tudok, egyedül a bundás kenyeret csinálom meg, azt Léna is szereti, és otthon együtt kajálunk belőle nagyokat.”


Kapcsolódó Cikkek

  • Katy Perryvel térhet vissza a Spice Girls

    Katy Perryvel térhet vissza a Spice Girls

    A lánycsapat egykori énekese, Mel B a múlt heti The Late Late Show című amerikai beszélgetős műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy annak ellenére is megvalósul a tervezett turné, hogy Victoria Beckham korábban azt nyilatkozta, nem kíván többé a Spice Girlsszel színpadra állni.