2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Koltai János: összegeztem az eddigi életemet

Nyolcvanéves lett a Szomszédok Gábor Gábora. Koltai János most is aktív színész, a Lokálnak pedig elárulta: még mindig Juli a szíve egyetlen királynője.

gáborgábor– Nyolcvan éves lettem, de nem érzem ezt különleges dolognak. A kijárati ajtóból az ember persze visszanéz, hogy honnan indult. Én is összegeztem az eddigieket és nagyon örülök annak, hogy nincs mit megbánnom – magyarázta a Lokálnak Koltai János, aki még mindig nagyon aktív. A Madách színház színészének hamarosan kiállítása lesz a Balaton északi partján, Ábrahámhegyen. Kevesen tudják róla, hogy kiváló festő és annak idején Bernáth Aurél tanítványa volt. Az ország a Szomszédokból ismeri: 52 évesen kapta meg a folyton vállalkozó kozmetikatulajdonos szerepét. A Jászai Mari-díjas művész örül, hogy a mostani fiatalok is felfedezték maguknak a teleregényt.
– A Szomszédok rendezője, Horváth Ádám mindig azt mondta, hogy nem művészetet kíván csinálni, hanem híradást arról, hogy éli az életét egy átlagember. Mai szemmel nézve a részeket, azt gondolom, hogy sikerült neki. Ha valami hasonlót tudnánk alkotni és az igazat megmutatni, akkor most is belevágnék egy forgatásba – tette hozzá Koltai, akit mai napig megállítanak az utcán.
– Nemrég egy negyven körüli férfi odajött hozzám a körúton, és csak annyit mondott: Magán nőttem fel és köszönöm! Ez annyira jól esett – mondta a színész, akinek természetesen még mindig Juli a szíve egyetlen királynője, de ma már nem beszélnek gyakran Frajt Edit színésznővel.


 

Koltai János színész   (Fotó: Máté Krisztián)

Koltai János színész (Fotó: Máté Krisztián)

Koltai János színész   (Fotó: Máté Krisztián)

Koltai János színész (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • 15 kiló a kis vízilólány

  15 kiló a kis vízilólány

  A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

 • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.