2020. február 22., szombat
Gerzson

Program V.kerület

Koncertek és családi programok várják a látogatókat a Belvárosi Fesztiválon

Koncertek és családi programok várják a látogatókat Budapest belvárosában a nyárindító fesztiválon a hét végén – mondta Szentgyörgyvölgyi Péter, Belváros-Lipótváros polgármestere az M1 aktuális csatorna szerda délelőtti műsorában.

A polgármester szerint a már hagyományosnak számító ingyenes fesztivál egyre népszerűbb, évről évre nő a látogatók száma. A péntektől vasárnapig tartó rendezvényen három helyszínen: a Szabadság téren, az Erzsébet téren és a Zrínyi utcában várják ingyenes programokkal az embereket.


Lesznek gyerekprogramok, bábelőadások, arcfestés, állatsimogató, valamint alternatív, pop, retró, világzenei, népzenei koncertek. Este 10 óra után a pihenőkre is tekintettel úgynevezett “csend-diszkó” lesz a belvárosban. Ez – mint kerületi vezető elmondta – azt jelenti, hogy a dj-k játszanak, de a zenét fejhallgatóval lehet majd hallgatni.

Szentgyörgyvölgyi Péter a programok közül kiemelte, hogy a nosztalgia színpadon fellép mások mellett Korda György, Kovács Kati, Aradszky László, Szűcs Judith. Mindemellett vasárnap az Erzsébet téren egész nap Cseh Tamás-program lesz – mondta a polgármester.

Kapcsolódó Cikkek