2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Budapest II.kerület

Körbekerítették a munkagödröket

ORFI, Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet, ll. kerület, 2. kerület, átépítés,

Kényelmetlenség így is van, de kisebb a balesetveszély

ORFI, Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet, ll. kerület, 2. kerület, átépítés,

Ideiglenes kerítésekkel veszik körbe a munkaterületet


Panaszkodtak az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet dolgozói és az ide járó betegek, hogy nehéz bejutni a kórházba, a kerekesszékkel érkező páciensek pedig fokozottan nehéz helyzetben vannak a környéken zajló felújítási munkálatok miatt. Poór Gyula, az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet főigazgatója arról is beszámolt, hogy kisebb balesetek is történtek a bejáratok körüli gödrök miatt. A főigazgató kifejtette, több információra lenne szükségük a munkát végzők részéről, és kiemelt figyelmet kérnek az intézmény és az idejárók számára. Hozzátette, örülnének, ha az egyes munkaterületeket sokkal jobban elkerítenék, és jó néven vennék, ha az ütemezésről naprakész, pontos információkat kapnának. A Lokál megkereste a BKK sajtóosztályát, hogy reagáljanak a kórház kéréseire. A közlekedési vállalattól ugyan nem érkezett válasz, de a helyszínen jártunk, és azt tapasztaltuk, hogy a munkagödröket igyekeznek fémrácsokkal biztonságosan körülzárni, és fokozottan ügyelnek arra, hogy a kórház minél akadálymentesebben megközelíthető legyen. FE

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Rollereznél? Engedély kell!

    Rollereznél? Engedély kell!

    Terézváros haragszik a turistákra. Január 1-jétől a szállásadók kötelezettségeit növelték, most pedig a rollereket bérlőkre szálltak rá.

  • Ciao, Giro!

    Ciao, Giro!

    Először rendezi Magyarország a Giro d’Italia országúti kerékpáros verseny néhány szakaszát. A rajt Budapesten lesz, a 100 napos visszaszámlálás január 30-án kezdődött meg: ezért öltözött rózsaszínbe jó néhány épület a fővárosban.