2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Letartóztatták P. Diddy-t

Őrizetbe vették hétfőn Sean Combs amerikai rappert, mert “halálos fegyvernek” számító gömbsúlyzóval támadt rá egy futballedzőre a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem (UCLA) sportközpontjában.

A TMZ.com hírportál értesülése szerint a 45 éves zenész az egyetem amerikaifutball-csapatában játszó fia, Justin Combs edzőjével veszett össze, s a vita hevében egy hagyomány orosz súlyzót, egy fogantyús vasgolyót, vagyis kettlebellt hajított az edző felé. Úgy tudni, hogy a támadásban senki sem sérült meg “komolyabban”, ennek ellenére a hatóságok “halálos fegyverrel” elkövetett támadás címén előállították, s csak 50 ezer dollár (13,7 millió forint) óvadék ellenében engedték el néhány óra elteltével.

Combs azért lett dühös az edzőre, mert az megítélése szerint méltánytalanul bánt a fiával.


A P. Diddy és Puff Daddy néven is emlegetett rapper ismert dühkitöréseiről és erőszakos természetéről: 1999-ben zsarolással és a lőfegyverrel való visszaéléssel vádolták meg egy New York-i éjszakai lokálban történt, három ember megsebesülésével járó lövöldözéssel kapcsolatban, bár a bíróság végül felmentette.

Ugyanabban az évben Steve Stoute üzletember, lemezipari menedzser megveréséért tartóztatták le New Yorkban, de mivel Combs bocsánatot kért, büntetését enyhítették és csak egy dühkezelési kurzus elvégzésére ítélték.

Ez év elején egy arizonai férfi azzal vádolta, hogy öklével arcul ütötte őt egy Super Bowl-partin, de az énekest akkor nem vették őrizetbe.

A Forbes üzleti magazin tavalyi száma 60 millió dollárra (16 milliárd forint) becsülte a zenész éves bevételét.

Kapcsolódó Cikkek

 • 15 kiló a kis vízilólány

  15 kiló a kis vízilólány

  A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

 • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.

 • Enyhe idő miatt szenvednek az allergiások

  Enyhe idő miatt szenvednek az allergiások

  A vártnál hamarabb, már február elején megkezdődött az idei pollenszezon. Az allergológus szerint az elviselhetetlen tünetek azonban csak márciustól jelennek meg, így nem árt, ha addigra felkészítjük a szervezetünket.