EUR: 338,07 Ft
CHF: 318,49 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb XIII.kerület

Lóvasúttal utazhatunk a Vasúttörténeti Parkban

Természetesen a nagy múzeumok mellett a XIII. kerületben és a hozzánk közel eső városrészekben is lesznek programok az idén immár tizenharmadik alkalommal megrendezett Múzeumok Éjszakáján.

A Tatai úti Vasúttörténeti Park kerti vasutazással és lóvasutazással várja a családokat június 20-án éjjel. A helyben megváltott Múzeumok Éjszakája belépőjegy mellé a kerti vasútra érvényes kupont adnak ajándékba.

A Szabad Tér Színház a margitszigeti Víztoronynál kiállításokkal és gasztronómiai programokkal várja a látogatókat. Este 8 órakor pedig a Duna Karnevál gáláját lehet megnézni.
A Fővárosi Állat- és Növénykert Holnemvolt parkja szintén részt vesz a rendhagyó éjszakán: a szabadtéri koncertek mellett tárlatvezetést tartanak a parkról, az emberhajtású körhintáról, a műemléki játékokról és a hullámvasút titkairól. Este 8 órától Kós Károly és az Állatkert című kiállítást nézhetjük meg vezetéssel, 21 és 22 óra között pedig tűzzsonglőr bemutató és tűzzsonglőr játszóház vár mindenkit.
lokal_muzeum_13.ker_4.szam

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.