2020. február 29., szombat
Elemér

Egyéb I.kerület

Majdnem Ifipark a Bazárban

Ismét fő helyszíne, házigazdája és támogatója lett a magyar zenének az 1961-1982 között az Ifiparknak otthont adó Várkert Bazár. A Világörökség részét képző központ június 21-én, a Zene Ünnepén egyszerre nyújt zenei, történelmi és kulturális élményt mindenkinek. Két nagyszínpadán, az Öntőház Udvarban és a Szárazárok szabadtéri színpadon, valamint más kisebb pontjain délután 1-től este 9-ig szól a zene, úgy, hogy összesen több, mint 50 együttes játszik a Várkert Bazárban. A komolyzene kedvelői a pécsi Pannon Filharmonikusok koncertjét hallgathatják, a könnyűzene rajongói számára pedig többek között a Cseh Tamás Program 12 támogatott együttese muzsikál.

pfz1

Pannon Filharmonikusok

Kapcsolódó Cikkek

  • Mintha győztek volna: döntetlen

    Mintha győztek volna: döntetlen

    A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

  • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.