2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Extra

Makranczi Zalán elkotyogta, hogy feleségül vette Szinetár Dórát

A színészpár nem is lehetne boldogabb: szűk körben, a sajtó kizárásával összeházasodtak. Makranczi Zalán elárulta, hogy miért kellett titokban tartani az esküvőt.

szinetár_hazassag– Most elmondom, hogy szűk családi körben egybekeltünk – mondta Makranczi Zalán a nullahategy.hu – nak. Szinetár Dóra is szerette volna világgá kürtölni boldogságát így megváltoztatta kapcsolati státuszát a Facebookon. Zalán azt is elárulta, hogy miért titkolóztak ennyire.


– Férj és feleség vagyunk. Rengeteg energiánkat emésztette föl az, hogy ne tudja meg a bulvár, és ne küldjenek fotósokat az esküvőre. Szerinted ez normális? Én azt nem fogom letagadni, hogy a feleségem (miért is tenném, hiszen boldog vagyok), de mutogatni sem szeretném azt, hogy választottunk gyűrűt, ruhát, hajgumit, virágföldet, milyen lesz az esüvői menü, és nem szeretnék beszélni arról, hogy milyen érzés kimondani az igent. Na, ez aztán tényleg magánügy! Egyébként Dóri sajtófőnöke átnézte azokat a cikkeket, amelyek rólunk jelentek meg… Kiderült, hogy az elmúlt két évben összesen négy olyan írás jelent meg, amelyikben mind a ketten megszólaltunk. Dórinak sem könnyű, mert neki figyelembe kell vennie, hogy én nem szeretnék a bulvár világban lenni, nekem figyelembe kell vennem, hogy bizonyos szintig mégis benne kell lennem. És ennek csak egy oka van, hogy szeretem a feleségem! – mesélte az internetes oldal munkatársának.

Templomter_04_KB

Fotó: Keresztesi Balázs

Kapcsolódó Cikkek