EUR: 335,33 Ft
CHF: 315,54 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Sarka Kata megnyugodhat, a teszt negatív

Egy újabban egyre több áldozatot szedő betegség miatt sietett orvoshoz Sarka Kata és Varga Győző. Hajdú Péter felesége és az Irigy Hónaljmirigy sztárja nagyon izgult, pedig nem is őket vizsgálták, hanem imádott kutyusaikat. A két kutyán, Millán és Bizsun a Dunakeszi Állatkórházban végeztek szívférgesség szűrést.

kapott, red lemon– Aggódtam az eredmény miatt. A szívférgességről ezelőtt még nem hallottam, az állatorvostól viszont megtudtam, hogy ezt a betegséget a szúnyogok terjesztik. Eddig csak a kullancsok ellen védekeztünk, de ezután már erre is figyelünk majd – mondta el a mirigy. 


Sarka Kata kutyája, Hajdú Milla, a 13 hónapos törpeuszkár picit félt a vizsgálóasztalon, de gazdája egy pillanatra sem tévesztette őt szem elől.

– Mindent megteszek, hogy Millát megvédjem a betegségektől – mondta el a felelős gazdi. – A kiskutyánk kölyökkora óta a családunk tagja, gyerekként szeretjük, az ágyunk mellett a sa

ját kis fekhelyén alszik – mesélte Kata, és azt is elárulta, hogy a kutya szereti kihasználni, ha Péter nincs otthon, olyankor felkéredzkedik az ágyra.

A két sztár közben feszülten várta az eredményt, úgy 10 perccel a vérvétel után azonban mindketten megnyugodhattak. Milla  és Bizsu is egészséges, az állatorvos pedig elmagyarázta, milyen készítménnyel védhetik meg kedvenceiket a szúnyogoktól, melyek a betegséget terjesztik.

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.