EUR: 339,49 Ft
CHF: 319,30 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Aktuális III.kerület

Merre jársz, Dávid?

Deák Dávid Győző, eltűnt személy, Óbuda

Deák Dávid Győző

Vasárnap tűnt el óbudai otthonából Deák Dávid Győző, aki lapzártánkig nem adott életjelet magáról. A 33 éves férfi mentálisan sérült, ezért is sürgető, hogy minél előbb hazajusson a családjához. Dávid erős testalkatú, 180 centiméter magas, a jobb lábára pedig sántít. További ismertetőjegye, hogy a bal szeme felett egy anyajegy látható. A kerületi rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki a képen (jobbra) látható személyt felismeri, vagy tud annak tartózkodási helyéről, az hívja a 06-1-430-4700/140 telefonszámot. A Telefontanú zöld számán  – 06-80-555-111 – ingyenes bejelentés is tehető.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nap képe: Kungfu maki

  Nap képe: Kungfu maki

  Feltehetőleg élete fotóját készítette el az amatőr fotósó David Chen, akinek sikerül lencsevégre kapnia “edzés” közben ezt a kis majmot.

 • Teafilter helyett óvszert vett

  Teafilter helyett óvszert vett

  Vicces félreértés kerekedett abból, hogy a 76 éves Rosemarie Riley otthon hagyta szemüvegét, amikor leugrott teáért egy közeli üzletbe.

 • Semmi sem lesz Karácsony ígéreteiből

  Semmi sem lesz Karácsony ígéreteiből

  Megszavazta a Fővárosi Közgyűlés Budapest idei költségvetését, melyben a kiadások 23 milliárd forinttal nőttek tavalyhoz képest. Ennek ellenére Karácsony Gergely főpolgármester kampányígéreteinek jó része nem szerepel előterjesztésekben.