EUR: 335,52 Ft
CHF: 316,03 Ft
2020. február 19., szerda
Zsuzsanna

Extra

Minden alakra szexi fürdőruhát!

Irány a strand! A sztárok bebizonyítják, hogy minden alakra van tökéletes fürdőruha. A lényeg, hogy érezzük jól magunkat és merjünk kísérletezni. Idén szinte minden trendinek számít, ezért akár az évekkel ezelőtt vásárolt bikiniben is divatosak lehetünk.

Képalák: Zimány Linda szerencsés alkat, mert az egyrészes és a kétrészes fürdőruha is jól áll neki. Ez a fekete darab viszont csak akkor ajánlott, ha nem napozni szeretnénk. Ebben ugyanis nehéz egyenletesen barnulni.


Debreczeni Zita vékony és nagyon sportos. Passzol hozzá ez a színes felső rész, ami bármilyen alsóval variálható.

Ashley Graham az egyik legismertebb plus size modell a világon. Ez a zöld csoda egyszerűen tökéletes, ott takar ahol kell!

Jakabos Zsuzsanna az úszósport királynője. Természetes, hogy a fürdőruháknál is diktálja a divatot. Az egyrészes, cicás úszódressz egyedi és szupertrendi!
A 60 éves modell, Janice Dickinson az egyszerű feketére esküszik.

jakabos zsuzsanna facebookjakabos zsuzsanna2 facebookdebreczeni zita facebookzimany linda instaashley graham instagram prtsrjanice dickinson instagram

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.