2020. február 26., szerda
Géza

Extra

Okostelefon gyémántokkal és aranybevonattal

Finnország évtizedek óta a kortárs design egyik fellegvárának tekinthető. A Helsinkiben működő Legend az országban felhalmozott kézműves tudást és a XXI. század technológiai újításait ötvözi. A napokban dobták piacra azt a különleges sorozatot, amelyben android okostelefonok egyedi, személyre szabott külsővel jelennek meg. Három vonal közül választhat, aki ilyen luxus készüléket szeretne magának.

Az android telefonokhoz  választható színek

Az android telefonokhoz választható színek

Az „Alhambra”, az „Art Deco” és a „Wild Thing” kézzel gravírozott sorozatokból mindössze 10 darabot készítenek, vagyis igyekeznie kell annak, aki ezekből a gyémánt berakásos 18, 24 karátos arany vagy platina bevonattal készülő telefonokból akar  választani. Aki pedig a fémkülső helyett jobban vonzódik a bőrhöz, a “Crocodylus” névre hallgató, ötven darabos, minőségi, krokodilbőrrel borított kollekcióból választhat. Az alapdarab 2500, míg a felső kategóriás verzió 13 ezer euróért már meg is szerezhető.


Gyémántokkal díszített arany borítás az iPhone rajongóknak

Gyémántokkal díszített arany borítás az iPhone rajongóknak

A cég azonban az iPhone szerelmeseire is gondolt. Nekik készül a „Momentum”, a „Sampo” és a „Classique” sorozat, szintén arany, ezüst, platina vagy fekete ródium verzióban vagy épp’ krokodilbőrrel borítva és gyémántokkal díszített kerettel. A személyre szabott apple telefonok 3100 és 13 500 eurós áron május végétől rendelhetők.

Kapcsolódó Cikkek