EUR: 352,38 Ft
CHF: 333,76 Ft
2020. április 10., péntek
Zsolt

Egyéb XV.kerület

Ön milyen szabadidő parkot szeretne?

A kicsik játszóterének tervrajza

A kicsik játszóterének tervrajza

Többfunkciós szabadidő park építését tervezi az önkormányzat Újpalotán, a Kontyfa iskola előtt, a Kontyfa utca, Nyírpalota utca, Szentmihályi út által határolt területen. A tervezői elképzelés szerint a közparkban lenne közösségi kert, pihenő park, kültéri fitnesz park, többfunkciós sportpálya, két korosztályos játszótér. Az 1-5 éveseket többek között kislépcsős, csúszdás vár várja majd, a kisbabás anyukáknak kialakított, fedett pelenklázóval és gyerekmosdóval,  a 6-, 12 éves korosztály számára pedig fészekhinta, kötélcsúszda, kötél mászóka és mászófal is épül. Lesz egy 550 méteres futópálya és árnyékolóval ellátott pihenőtér, sakk asztalokkal.
 Emellett megújulna a fogadótér az iskola számára. Aki szeretne a tervekhez hozzászólni, észrevételt vagy javaslatot tenni, a [email protected] e-mail címre várják.
Szabadtéri sakk asztalok is lesznek

Szabadtéri sakk asztalok is lesznek

Kapcsolódó Cikkek

  • Miskolc összefogott

    Miskolc összefogott

    „Miskolc valóban összefog! – adta hírül örömmel dr. Alakszai Zoltán önkormányzati képviselő, milyen sokan csatlakoztak a „Koronavírus – Segítsünk egymásnak!

  • Alkalmazkodtak az új életmódhoz

    Alkalmazkodtak az új életmódhoz

    Nem csak a diákok, a tanárok élete is átalakult. Otthonról oktatnak, sőt, mint kiderült, még többet is vállalnak a kötelezettségüknél. Jó példa a társadalmi szerepvállalásra a gyáli Molnár házaspáré.