2019. március 21., csütörtök
Benedek

Egyéb XV.kerület

Ön milyen szabadidő parkot szeretne?

A kicsik játszóterének tervrajza

A kicsik játszóterének tervrajza

Többfunkciós szabadidő park építését tervezi az önkormányzat Újpalotán, a Kontyfa iskola előtt, a Kontyfa utca, Nyírpalota utca, Szentmihályi út által határolt területen. A tervezői elképzelés szerint a közparkban lenne közösségi kert, pihenő park, kültéri fitnesz park, többfunkciós sportpálya, két korosztályos játszótér. Az 1-5 éveseket többek között kislépcsős, csúszdás vár várja majd, a kisbabás anyukáknak kialakított, fedett pelenklázóval és gyerekmosdóval,  a 6-, 12 éves korosztály számára pedig fészekhinta, kötélcsúszda, kötél mászóka és mászófal is épül. Lesz egy 550 méteres futópálya és árnyékolóval ellátott pihenőtér, sakk asztalokkal.
 Emellett megújulna a fogadótér az iskola számára. Aki szeretne a tervekhez hozzászólni, észrevételt vagy javaslatot tenni, a [email protected] e-mail címre várják.
Szabadtéri sakk asztalok is lesznek

Szabadtéri sakk asztalok is lesznek

Kapcsolódó Cikkek

 • Termékeny tavasz az állatkertben

  Termékeny tavasz az állatkertben

  Utódokat nevelnek a tanyaházi juhok, megszülettek az első kecskegidák, és a kengurukölyök is rendszeresen kidugja fejét anyja erszényéből.

 • Teljesen megújul a Sas út

  Teljesen megújul a Sas út

  A beruházás alapján 780 méteres szakasz újul meg, emellett 830 méter hosszú kerékpárút épül, amely csatlakozik az észak-déli hálózatba.

 • Pro Urbe díjat kapott Ormos Zsuzsanna

  Pro Urbe díjat kapott Ormos Zsuzsanna

  Ormos Zsuzsanna pedagógus, képzőművész kapta Hódmezővásárhely önkormányzatának Pro Urbe-díját. Az elismerést teljes egyetértésben ítélte oda a kitüntetett négy évtizeden át zajló munkájáért a város vezetése és a képviselő-testület.