2020. február 25., kedd
Mátyás

Extra

Örömhír! Megszületett a magyar sztárpár kisfia

görbicz anita

Minden rendben! (fotó. Görbicz Anita facebook)

Ma reggel világra hozta kisfiát a kézilabda klasszis, Görbicz Anita.

– Megszületett Vincze Ottó Boldizsár! Ma reggel 7.55 perckor Görbicz Anita világra hozta kisfiát, aki 3360 grammal és 49 cm-rel született. A kismama és a baba is egészségesek, minden rendben zajlott. Ezúton is gratulálunk az egész családnak, és jó egészséget, sok boldogságot kívánunk Anitának és mindkét Ottónak – olvasható a Győri Audi ETO KC hivatalos facebook oldalán. A Győri Audi ETO kézilabdázója és kedvese, a volt labdarúgó, Vincze Ottó nem is lehetne boldogabb.

A Lokál szerkesztősége is gratulál nekik!

Kapcsolódó Cikkek

 • Íme az Amberjack legújabb klipje – Videó!

  Íme az Amberjack legújabb klipje – Videó!

  Az egyre ismertebb és népszerűbb Amberjack májusban megjelenő második albumának második dalát mutatta meg a közönségnek az On Your Knees után: A Promised Land egy szerelmes dal lett, de nem hollywoodi értelemben, sokkal inkább „amberjackesen”.

 • Ítélet! Harvey Weinstein bűnös

  Ítélet! Harvey Weinstein bűnös

  Bűnösnek mondta ki hétfőn egy New York-i bíróság esküdtszéke Harvey Weinstein bukott hollywoodi filmmogult nemi erőszak és szexuális támadás vádjában, ám felmentette őt a legsúlyosabb vádpont, a szexuális ragadozóként elkövetett erőszak vádja alól.

 • Pál Dénes: Szeretnénk Panninak egy kistestvért

  Pál Dénes: Szeretnénk Panninak egy kistestvért

  Pál Dénes a Dal 2020 műsorában tűnt fel új dalával, amit kislánya, Panni ihletett. A csodálatos hangú énekes a Lokálnak elmesélte, milyennek érzi az apaságot, és hogy mikor jöhet egy újabb baba.