EUR: 340,48 Ft
CHF: 319,84 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Extra

Polyák Lilla újra beleszeretett a férjébe

Milánóban töltött pár napot a népszerű színész-énekes házaspár Polyák Lilla és Hommonay Zsolt. – Ebben a pár napban végre feltöltődtünk. Nagyon szoros az időbeosztásunk, a fiainkról programjairól nem is beszélve, ezért szerettünk volna néhány napot kettesben tölteni. A sűrű hétköznapok nem tesznek jót egy házasságnak hosszútávon, ezért próbáljuk ezeket a ritka pillanatokat  megélni, ettől tud megújulni a kapcsolatunk – mesélte Lilla, aki Ecset és vászon című dalában is erről az érzésről énekel.

Egy kis bohóckodás is belefér Milánó utcáin

Egy kis bohóckodás is belefér Milánó utcáin

Tökéletes az összhang Lilla és Zsolt között

Tökéletes az összhang Lilla és Zsolt között

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka: Atikával ismét barátok vagyunk

  Majka: Atikával ismét barátok vagyunk

  Majka idén már nem vállal több televíziós munkát, ezt az évet szeretné a zenének szentelni. A számtalan koncert mellett új dalokkal is készülének Széki Attila Curtis-szel, akivel ugyanolyan mély barátságot ápolnak, mint a drogbotrány előtt.

 • Február 29. – A tehetséges emberek és a szerencse napja

  Február 29. – A tehetséges emberek és a szerencse napja

  Február 29-e az a dátum, amely négyévente csak egyszer van, így az ezen a napon szülöttek is csak négyévente ünneplik születésnapjukat. Világszinten közel ötmillióan vannak ők, köztük a háromszoros olimpiai bajnok Kovács Katalin is, aki a Lokálnak arról mesélt: hogyan is ünnepli ő a születésnapjait.

 • Koronavírus: senki ne utazzon fertőzött területekre!

  Koronavírus: senki ne utazzon fertőzött területekre!

  A kormány mindenkit nyomatékosan arra kér, hogy ne utazzon koronavírus által fertőzött területre. Közben kiderült, hogy a tenerifei karanténszállodában két idős és egy kisgyerekes család ragadt, a Lombardiában rekedt kamionsofőr jól van, a Japánban rekedt Diamond Princess óceánjárót pedig elhagyhatta a tünetmentes két magyar.