EUR: 339,61 Ft
CHF: 319,47 Ft
2020. február 26., szerda
Géza

Extra

Repülőn balhézott a részeg Kate Moss

Rendőrök vitték el a lutoni repülőtérről Kate Mosst, aki részegen botrányt csinált az Easy Jet törökországi járatán. Sajtóértesülések szerint a 41 éves szupermodell, aki barátnője, a színésznő Sadie Frost 50. születésnapját ünnepelte a kedvelt török nyaralóhelyen, Bodrumban, már a felszálláskor is erősen kapatos volt. Éppen ezért a személyzet csak nagyon módjával szolgált fel neki alkoholt, mire ő elővette a kézitáskájából a reptéri shopban vásárolt vodkáját. A botrány ezután tört ki. Hogy min kapta fel a vizet az egyébként évek óta alkohol és drogproblémákkal küzdő modell, arról csak meg nem erősített információk vannak, de a Dailymail értesülései szerint utastársai lefotózták őt ittasan és állítólag akadt, aki meg is mutatta neki a nem éppen hízelgő fotókat.

Csak annyi biztos, hogy Moss dührohamot kapott, szitkozódott, balhézott az utasokkal és személyzettel is, így végül a járat értesítette a repteret, hogy egy rendbontó utas miatt rendőri segítséget kérnek a leszálláskor. A modellt a reptéren lekapcsolták, de végül nem indult ellene eljárás a légközlekedés veszélyeztetése miatt.


Mossnak egyébként éppen azért kellett fapadossal utaznia, mert hasonló balhék miatt már több légitársaság kitiltotta járatairól.

Kapcsolódó Cikkek