EUR: 337,20 Ft
CHF: 317,83 Ft
2020. február 24., hétfő
Szökőnap

Belföld XII.kerület

Sirály ez a Hopp Parádé!

Őrületes sikert aratott a Hopp Parádé utcai ugrógála a Hegyvidéki Napok rendezvénysorozatán. Az önkormányzat és a MOM Kulturális Központ idén is arra törekedett, hogy gazdag programkínálatukból a család minden tagja találjon érdeklődésének megfelelőt a kerület hagyományos nyár eleji szabadtéri fesztiválján.XI. kerület, Hopp Parádé, távolugrás

A kulturális rendezvények, gyermekprogramok, koncertek és gasztronómiai élmények mellett az egyik legnépszerűbb attrakciója a Hopp Parádé volt, amely egyedülálló módon mutatja be az atlétikát, annak is egy rendkívül látványos ágát, a távolugrást.


A Hopp Parádé sportigazgatója, Spiriev Attila szerint a nagy siker többek között annak is köszönhető, hogy a Sirály sétány tökéletes helyszíne a versenynek, hiszen a pálya közelsége miatt a közönség a sportolók minden apró rezdülését megfigyelheti.

– A hagyományos atlétikai viadalokon erre nincs lehetőség, ezért is van különleges hangulata a hegyvidéki Hopp-Parádénak – hangsúlyozta a verseny sportigazgatója. Hozzátette, a program célja nem titkoltan az is, hogy a mozgást és az atlétikát népszerűsítsék. Ezért is rendezett az önkormányzat a Hopp-Parádéhoz csatlakozva Kölyök Atlétika Programot a Gesztenyés kertben.

XI. kerület, Hopp Parádé, távolugrás

XI. kerület, Hopp Parádé, távolugrás

XI. kerület, Hopp Parádé, távolugrás

XI. kerület, Hopp Parádé, távolugrás

XI. kerület, Hopp Parádé, távolugrás

XI. kerület, Hopp Parádé, távolugrás

Kapcsolódó Cikkek

 • Karanténba kerülnek az Olaszországból hazaérkező magyar diákok

  Karanténba kerülnek az Olaszországból hazaérkező magyar diákok

  Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután vasárnap este hazatérnek Észak-Olaszországból, ahol gyorsan terjed az új koronavírus – tájékoztatta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vasárnap délután az MTI-t.

 • A gyönygyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

  A gyönygyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

  A politikai tüntetés szervezői saját magukat leplezték le, hiszen a “szabad Gyönygyöspatáért” meghirdetett demonstrációra Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember érkezett. Ez azt jelenti, hogy a gyöngyöspataiak 98 százaléka nemet mondott erre a politikai akcióra – jelentette ki Horváth László miniszterelnöki megbízott, a térség fideszes parlamenti képviselője vasárnap a kormány Facebook-oldalán elérhető videóban.

 • Napsütés, eső és vihar: ez vár ránk a héten

  Napsütés, eső és vihar: ez vár ránk a héten

  Változékony lesz az idő a jövő héten: napsütésre, de esőre, zivatarra is készülni kell. Ismét többször lesz erős, olykor viharos a szél. A hőmérséklet is ingadozni fog, olykor csak 10 fok körül alakulnak a maximumok, máskor 18 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.