EUR: 339,45 Ft
CHF: 319,42 Ft
2020. február 27., csütörtök
Edina

Egyéb

Sportos éjszaka lesz

A világon először 2014-ben Budapesten rendezték meg a Mozgás Éjszakáját. A siker nem maradt el, az eseményre közel 20 ezer ember látogatott el. Június 27-én pedig jön a folytatás.

lokal_mozgas_sport_5szam

Tavaly több mint 20 ezren látogattak el a Mozgás Éjszakájára (fotó:mozgasejszakaja.hu)

– Szombat este 9 órától hajnal 4 óráig a tavalyinál nagyobb területen és  több sportággal, várjuk a sportkedvelőket – tudta meg a Lokál Romász Andrea kommunikációs koordinátortól.


A Mozgás Éjszakáján a Hősök terén és környékén 16 választható sportágat lehet kipróbálni: az egyre népszerűbb futás és kerékpározás mellett a salsa, a zumba, a nordic walking, az asztalitenisz, a tollaslabda, a fitnesz, a jóga, a sárkányhajó és korfball már ismerős lehet, idén pedig különböző önvédelmi sportok, a sprint futás, a kötélugrás, a lábtollas, vagy a nyári curling is ott lesz a Városligetben. A rendezvény megható pillanatokkal veszi kezdetét, hiszen itt lesz a Dévától Budapestig tartó adománygyűjtő váltófutás célba érésén a Dévai Szent Ferenc Alapítvány 16 árvája is.

A Mozgás Éjszakája mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

lokal_mozgas2_sport_5szam

lokal_mozgas1_sport_5szam

Kapcsolódó Cikkek

 • Mintha győztek volna: döntetlen

  Mintha győztek volna: döntetlen

  A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

 • Tavaszváró töltött kacsa

  Tavaszváró töltött kacsa

  Az utolsó hivatalosan téli hónap végén – időjárástól függetlenül – már a márciusi tavaszra készülünk.

 • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.