2020. február 21., péntek
Eleonóra

Egyéb XX.kerület

Szalai, a jótékony csatár

Szalai Ádám a finn túra után vidáman állt be játszani a gyerekek közé

Szalai Ádám a finn túra után vidáman állt be játszani a gyerekek közé (forrás: Szalai Ádám Facebook oldala)

Szombaton részese volt a magyar labdarúgó válogatott Európa-bajnoki sikerének Finnországban, vasárnap már erzsébeti fiatalokat ajándékozott Szalai Ádám. A Hoffenheim csatára  Pesterzsébeten nőtt fel, és bár hivatalosan Kispesten kezdődött a karrierje, óvodás korában nagyapja az ESMTK előkészítő csoportjába vitte le futballozni. Most pedig az önkormányzat és egy rendezvényszervező cég segítségével helyi kis tehetségekkel focizott, és mindenkit sporttermékekkel ajándékozott meg.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.