EUR: 335,40 Ft
CHF: 316,07 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Budapest

Szavazzon kedvenc fürdőjére!

Tíz budapesti fürdő is versenyben van Az Év Fürdője címért. Az online szavazás a héten indult el.  A páratlan magyarországi termálvízkincsre, az erre épülő minőségi fürdőkre és magára a fürdőzésre szeretné felhívni a figyelmet a verseny.

palatinus_strandfürdő.jpg-Budapest Gyógyfürdői Zrt.

A Palatinusra is lehet szavazni

A www.azevfurdoje.hu internetes oldalon három kategóriában – Az év fürdője, Az év feltörekvő fürdője, A helyiek kedvenc fürdője – lehet szavazni szeptember 30-ig. A fővárosból az Aquaworld, a Csepeli fürdő, a Dagály, a Gellért, a Király, a Lukács, a Rudas és a Széchenyi Gyógyfürdő, az Irgalmasok Veli Bej fürdője, valamint a Palatinus strand van versenyben a címért.


A szavazáson legtöbb voksot kapó intézmények egész éves, hangsúlyos médiamegjelenést nyernek 2016-ra. Az interneten szavazók között szintén értékes nyereményeket sorsolnak ki. 

Kapcsolódó Cikkek

  • Rollereznél? Engedély kell!

    Rollereznél? Engedély kell!

    Terézváros haragszik a turistákra. Január 1-jétől a szállásadók kötelezettségeit növelték, most pedig a rollereket bérlőkre szálltak rá.

  • Ciao, Giro!

    Ciao, Giro!

    Először rendezi Magyarország a Giro d’Italia országúti kerékpáros verseny néhány szakaszát. A rajt Budapesten lesz, a 100 napos visszaszámlálás január 30-án kezdődött meg: ezért öltözött rózsaszínbe jó néhány épület a fővárosban.