EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 22., szombat
Gerzson

Extra

Szexi a maxi!

Kényelmes, lezser és idén nyáron újra nagyon menő – a maxiruha egyszerűen nem megy ki a divatból és ezt a sztárok is tudják.

Horváth Éva
Az egykori szépségkirálynő tisztában van azzal, hogy mivel veszi le a rajongóit a lábukról. Nemrég egy gyönyörű kék maxiszoknyában pózolt a Facebookon, de a ruha keveseket érdekelt, inkább a modell hasáról áradozott mindenki. Ezek után mondja még valaki, hogy ezt a szoknyát nem lehet szexin viselni!


horvath eva2 facebook

Keresztes Ildikó
A szakértők szerint az alacsonyabb nőknek tilos a maxiruha. Szerintük pedig erre nem lehet egyértelmű szabályt felállítani. Keresztes Ildikó 162 centi, mégis jól áll neki ez a darab, ráadásul kényelmes is.

Mádai Vivien
A gyönyörű, fiatal anyuka színes, tarka ruhát választott. Nem visel feltűnő ékszereket sem, tisztában van vele, hogy a kevesebb néha több.

madai vivi maxi facebook

Dukai Regina
Ha divat, akkor Dukai Reginát kell követni! A fehér, pánt nélküli, sejtelmes maxiruhát egy barna övvel tette izgalmassá, ami kiemeli az alakját.

dukai regina maxi facebook
Paris Hilton
A milliomos örökösnő stílust váltott: hetek óta csak ilyen könnyű, nyári, hosszú maxiban látjuk. A haját két fonatban hordja és élvezi a ibizai napsütést. Ez a ruha azonban itthon is bárkin jól mutatna.

paris hilton maxi3 facebookkeresztes ildiko maxi facebook

Kapcsolódó Cikkek