EUR: 335,83 Ft
CHF: 316,14 Ft
2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Szigetet vehet Brad Pitt és Angelina Jolie Görögországban

Sajtóinformációk szerint 4,7 millió dollárért (mintegy 1,3 milliárd forintért) szigetet akar venni Görögországban, a Jón-tengeren Brad Pitt és Angelina Jolie.

A nyolcfős család – Brad Pitt és Angelina Jolie hat gyereket nevel – az Echinádok elnevezésű szigetcsoporthoz tartozó Gaia-szigetet nézte ki magának azért, hogy nyugodt környezetben tölthessék szabadidejüket. Egy amerikai lapnak nyilatkozó forrás szerint a 40 éves színésznő teljesen beleszeretett a helybe, ahol gyerekei végre szabadon szaladgálhatnának, a lesifotósoktól való félelem nélkül.


A forrás hozzátette: bár a szigetet fejleszteni kell, ezért az árért nem fog gondot okozni a párnak álmaik nyaralójának megvalósítása. A 43 hektáros szigeten hat villa felépítésére van engedély.

A Görögország nyugati partjainál fekvő Echinádok közé 18 sziget tartozik, amelyből hat a katari emír, Tamím bin Hamad ász-Száni sejk tulajdonában van.

Angelina Jolie és Brad Pitt nemrég kezdte árulni New Orleans híres francia negyedében álló otthonát, az ingatlant 6,5 millió dollárért (1,8 milliárd forint) hirdették meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • 15 kiló a kis vízilólány

  15 kiló a kis vízilólány

  A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

 • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

  Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.

 • Enyhe idő miatt szenvednek az allergiások

  Enyhe idő miatt szenvednek az allergiások

  A vártnál hamarabb, már február elején megkezdődött az idei pollenszezon. Az allergológus szerint az elviselhetetlen tünetek azonban csak márciustól jelennek meg, így nem árt, ha addigra felkészítjük a szervezetünket.