EUR: 338,49 Ft
CHF: 317,68 Ft
2020. február 29., szombat
Elemér

Egyéb XXIII.kerület

Szolnokon nyert és bennmaradt a Soroksár

Labdarúgó NBII:

Szolnoki MÁV FC–Soroksár 2–3 (Vári 11., 31., ill. Gohér 30., Lovrencsics B. 87., 92. – utóbbit 11-esből)
nbii

Lisztes Krisztián ősszel játékosként, tavasszal edzőként tolta a Soroksár szekerét (fotó:soroksarsc.hu)

Lisztes Krisztián ősszel játékosként, tavasszal edzőként tolta a Soroksár szekerét
(fotó:soroksarsc.hu)

Nem csak hogy az NBIII-ba való kiesést úszta meg a kerületi együttes, de az utolsó fordulóban Szolnokon aratott 3-2-es győzelem azt is jelentette, kilencedik lett Lisztes Krisztián csapata, megelőzve például a szomszéd város Szigetszentmiklós együttesét.

Tavaly ilyenkor a harmadosztály bajnoki címét ünnepelték Soroksáron, a múlt hétvégén viszont azért kellett izgulniuk a szurkolóknak, nehogy ismét NBIII-as mérkőzésekre kelljen járniuk a 2015/2016-os szezontól. Pedig ez is benne volt a pakliban. A másodosztály utolsó játéknapján azonban a Szolnok vendégeként kétszer is hátrányba kerülő soroksáriak remek hajrával nyertek. Lovrencsics Balázs hajrában szerzett góljai három pontot értek.


Az év elején kitűzött cél, a másodosztálybeli pozíció megszilárdítása sikerült, igaz a korábbi ferencvárosi klasszist két fronton is elveszítették. Tavasszal játékosként már nem segítette a klubot, mert mikor edzőnek nevezték ki, bejelentette visszavonulását. Lisztes ideiglenes megbízatása a szezon végén pedig véget is ért, mert a Ferencváros utánpótlás-nevelésében vállal ezentúl szerepet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Mintha győztek volna: döntetlen

    Mintha győztek volna: döntetlen

    A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

  • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.