EUR: 338,75 Ft
CHF: 319,00 Ft
2020. február 26., szerda
Géza

Belföld

Tankoljon fel reggelire a Molnál!

Mol benzinkút Fresh Corner megnyitó Fóti út 130 (Fotó: Máté Krisztián)

Négyen (Lars Höglund balról a második) adták át a harmadikat

Mol benzinkút Fresh Corner megnyitó Fóti út 130 (Fotó: Máté Krisztián)

Nem nehéz megkívánni

A harmadik Fresh Corner üzletét is átadta a múlt héten a Mol Magyarország. Az átalakított Fóti úti állomáson ezentúl az üzemanyag mellett kibővített élelmiszer kínálatból is válogathatnak a vásárlók.

– Tegnap még csupán egy benzinkút állt itt shoppal, ma pedig már egy töltőállomás, ahol üzemanyag is kapható – ezekkel a szavakkal nyitotta meg Lars Höglund a harmadik hazai Fresh Corner üzletet. A MOL-csoport kiskereskedelmi ügyvezető igazgatója a frissen átalakított IV. kerületi Fóti úti töltőállomás avatóján elmondta, hogy a fejlesztés abba az új stratégiai irányba illeszkedik, amelynek megvalósításával a cég a vevők első számú választása lehet mind az üzemanyagok piacán, mind pedig a mindennapi bevásárlások során. – A Fresh Cornerek kínálatában garantált a magas minőség, a széles választék, de a versenyképes árról sem feledkeztünk meg – emelte ki az igazgató.


Az egységes arculatú üzletek május közepétől kezdtek megjelenni , a kiterjedt termékpalettán pedig külön is említést érdemel a kiváló minőségű kávé és a friss szendvicsek, valamint a helyben sütött pékáruk. Höglund hangsúlyozta: ezen termékekkel a legjobb minőséget kívánják nyújtani a fogyasztóközönségnek a piacon elérhető hasonló kategóriák körében. Az eddigi tapasztalatok szerint ezt az ügyfelek is értékelik, amit a továbbiakban a forgalmi adatok és egyéb mérések figyelembe vételével is vizsgálnak.

A Fóti úti – egyébként idén éppen húsz éves – töltőállomáson elindított Fresh Corner üzlettel tehát lehetővé vált, hogy az ide betérők ne csupán tankolás céljából vegyék igénybe a Mol szolgáltatásait, hanem egyúttal ideális környezetben bonyolíthassák le egyéb mindennapi bevásárlásaikat is. Azt, hogy miként reagálnak a változásra az ügyfelek, folyamatosan nyomon követik, már csak azért is, mert a beruházásnak megtérülést kell produkálnia. – Minden vásárlónkra egyediként tekintünk, azt gondoljuk, hogy az ő hűségüket a személyre szabott szolgáltatásainkkal tudjuk honorálni – mutatott rá Lars Höglund.


Kapcsolódó Cikkek