EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Egyéb XVIII.kerület

Timi és Viki, a mi szépségienk

Aranyi Tímea

Két kerületi lány is bekerült az idei Magyarország Szépe verseny döntőjébe. Mint a 9. oldalon beszámoltunk róla, a korona Kiss Daniella fejére került. Viczián Viktória és Aranyi Tímea csak az utolsó rostán esett ki, azaz a legszebb tíz lány közül ketten is a közelből kerültek ki. Nagy dolog ez, hiszen, ezernél is többen jelentkeztek a megmérettetésre.

 

A két kerületi lány nem a verseny kapcsán találkozott először egymással. Viki egy általános iskolába járt Timi öccsével.

– Rengeteget tanultam a verseny alatt, sok embert megismerhettem, ennyi élményt el sem lehet mesélni – foglalta össze a sűrű heteket Viki a Lokálnak, akinek leginkább az a program tetszett, mikor beteg gyerekekhez látogattak és foglalkozhattak velük.

– Persze nagy élmény volt látni az Omegát a Pancho Arénában és fotózkodni a Boney M-mel is. Most kicsit pihenek, jövőre érettségizem, két vizsgámat már előre is hoztam, és idén le is tettem. Szeretnék továbbra is modellkedéssel foglalkozni, valamint kommunikációs vonalon továbbtanulni.
viczián

Viczián Viktória

A két pestszentimrei lány közül Timi a rutinosabb, ő már tavaly is megmérette magát a versenyben.

– Akkor is a top 10-be kerültem, idén a legjobb öt volt a célom. Nem mondom, hogy nem vagyok csalódott, de az sem lenne igaz, ha azt állítanám, hogy elégedetlen vagyok.

Timi már a munkára fókuszál, lehet, hogy most láttuk utoljára kifutón.

– Van még kötelezettségem, hamarosan Monacóban lépünk fel, de a bankszektorban képzelem el a jövőmet. Most fejeztem be az egyetemet, már gyakornokoskodtam is, és ősszel mérlegképes könyvelői tanfolyamra járok majd. Valószínűleg ezzel lezártam a kifutói karrieremet, de ha lesz felkérés, egyáltalán nem zárkózom el előle.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.