2020. február 27., csütörtök
Edina

Életmód

Trendi baromság az intimgőzölés

sz_intim_szortelenitesA legújabb eszement trend a hüvely gőzölése. Az eljárás nem új módszer, a keleti nők már évszázadokkal ezelőtt alkalmazták. A tévhitekkel ellentétben azonban a fiatalító gőzölés nem sokat használ, és égési sérülést is okozhat.

Berki Krisztián médiatörténeti herevasalására állítólag azért volt szükség, hogy ne legyen ráncos a férfiassága. Most a szeméremajkak megfiatalítását ígéri egy régi-új módszer, a vagina gőzölés. Az eljárás során egy olyan székre kell ülnie a páciensnek, amely középen lyukas. Ezen a nyíláson keresztül jön fel a gőz, ami az alatta elhelyezett gyógynövényből készült teából párolog. A felszálló hő akár még kellemes érzés is lehet, de a forró gőz égési sérüléseket is okozhat és felboríthatja a hüvelyflóra normális egyensúlyát, amely védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben. Bizonyított fiatalító hatása pedig egyáltalán nincs.


Kapcsolódó Cikkek

 • Ablaktisztítás környezettudatosan

  Ablaktisztítás környezettudatosan

  Tavaszi nagytakarítás idején a nők zöme maga szeret takarítani, mivel azt mondják, hogy így tudni fogják, hogy mi hová kerül. Csak azok vesznek igénybe segítséget, akik nehezen bírják a fizikai munkát.

 • A kávézás története

  A kávézás története

  Több száz éve fogyasztják Európában, hazánkba elsősorban a török uralom idején jutott el a „fekete leves” ivászatának szokása.

 • Papsajt az árokpartokon

  Papsajt az árokpartokon

  Tavasszal az árokparton játszadozó magyar gyerekek szívesen rágcsálnak olyasmit, ami eltér az átlagostól (tökmag, napraforgómag).