2020. február 26., szerda
Géza

Egyéb XIII.kerület

Útlezárás az úszóközpont miatt

lokal_13ker_dagaly_3szamLezárták a XIII. kerületi Népfürdő utca és Vizafogó utca útvonalat a Dagály utca és a Cserhalom utca között, mert megkezdődött a Dagály strandnál a 2017-es budapesti vízes világbajnokság helyszínének építése. A Dagály fürdő előtti területre  kizárólag a kerékpárosok, a BKK járatai, illetve a célforgalomban közlekedők hajthatnak be! Utóbbiak kizárólag a Róbert Károly körút irányából! A lezárás miatt a Váci út északi részéről és a Cserhalom utca felől az Árpád híd nem elérhető a Vizafogó utca–Népfürdő utca–Dagály utcai felhajtó útvonalon, amit a Váci út–Róbert Károly körút útvonalon lehet elkerülni.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.