2020. február 24., hétfő
Szökőnap

Extra

Vajna Tímea nők ezreinek segít

Vajna Timi ösztöndíjjal támogatná volt iskolájának diákjait

Egyre feszítettebb tempóban dolgozik Vajna Tímea, akinek minden gondolata a Miss Universe Hungary körül forog. A szépségverseny tulajdonosa maximalistának vallja magát és valóban: amibe belekezd, azt sikerre is viszi. Blogot vezet, szépségtippekkel segít nők ezreinek, most pedig ösztöndíjat alapít.


IMG_2560Ki sem látszik a munkából Vajna Tímea, aki több ezer rajongójának példaképévé vált: bármerre is jár, bármit is csinál, óriási érdeklődésre tart számot. A Miss Universe Hungary tulajdonosa régóta kacérkodott a gondolattal, mígnem végül belevágott a blog írásba is.

– Én magam is nagyon szeretem nézegetni a blogokat és az egyik barátnőm javasolta: ha már úgyis annyit forgok a divat világában, sokat utazom, érdemes lenne beszámolni róla. A legjobb indulás a Cannes-i filmfesztivál volt, ahol csináltam néhány képet a telefonommal és elkezdtem a blogolást. Ezt azonban tovább szeretném fejleszteni, méghozzá egy kisebb forgató stábbal, akikkel videózunk és profi fényképezőgéppel készíthetek fotókat – mesélte lelkesen Timi, aki felé csak úgy záporoznak a kérdések, a közösségi oldalakon írt levelek és a szakmai felkérések.


A Miss Universe Hungary tulajdonosa a szépségipar meghatározó arcává vált: címlapokon szerepel, sorra kapja a felkéréseket és kikérik a véleményét, hiszen pontosan ismeri a nemzetközi tendenciákat. Legutóbb például a Felvidék Szépe szépségverseny zsűri elnökének választották. Eközben pedig nők ezrei faggatják arról, hogyan ápolja haját, milyen körömlakkot használ, milyen fogyókúrás praktikákat javasol, vagy épp milyen szépségtippeket adna az arcápolást illetően. A példaképpé avanzsált szépségmentor elárulta: többek között ezért is érezte úgy, itt az ideje a blogolásnak.

– Ez egy nagyon felelősségteljes dolog. Segíteni szeretnék a nőknek és jó példát szeretnék mutatni a követőimnek, akárcsak a Miss Universe királynő-jelölteknek. Maximalista vagyok és talán a Mérleg csillagjegyemből adódik, hogy mindig rendezettségre törekszem. Most is keményen dolgozom azért, hogy az élő show fantasztikus legyen! A főnöki szerep tőlem eddig távol állt, szerintem túlságosan is engedékeny vagyok. Nagyon fontosak nekem a lányok, mindig az ő érdeküket tartom szem előtt, kikérem a véleményüket, sokszor közösen döntünk, például egy fürdőruhával, vagy egy róluk készült fotóval kapcsolatban. Ugyanakkor megismertem a határozott énemet, nem érheti őket bántás, mindegyikükért tűzbe teszem a kezem! Olyanok, mintha a kishúgaim, vagy a lányaim lennének és egyszerre kaptam belőlük tizenhatot! – mosolygott Vajna Tímea, aki izgatottan készül a szépségverseny élő show-jára. 40 fős stábot irányít, ám nemrégiben belekóstolt a műsorvezetésbe is, most pedig egy ösztöndíj létrehozásán dolgozik a Miskolci Herman Ottó Gimnáziumban, ahol egykor ő is tanult.

– Rengeteg tehetséges gyerek van, ám a szüleik nem tehetik meg, hogy tanulmányi versenyekre küldjék őket. Egy olyan ösztöndíjat szeretnék létrehozni, amely az iskolát támogatja, a pénzösszeget tanfelszerelések vásárlásra és a gyerekek tanulmányi versenyre való kijutásának finanszírozására is fordíthatják.

Kapcsolódó Cikkek