2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Vámos Erika kislánya bármikor megérkezhet!

Hét éve vár a TV2 műsorvezetője arra, hogy végre édesanya lehessen. Februárban viszont nem várt csoda történt: egy család kereste fel, hogy örökbe adná neki a legújabb családtagot. Erika azonban az állami rendszerben elindított kérelmét sem állítja le, hiszen sosem lehet tudni mit hoz a sors.

 – Februárban egy család megkeresett egy közösségi oldalon, akik elmesélték, hogy a család legfiatalabb lánya anyagi és egyébb problémák miatt nem tudja felnevelni a gyermekét és megkértek, hogy nyílt örökbefogadás keretein belül a kislányt édesanyja legyek. Emma gyönyörű baba. Csak néhany képet láthattam eddig róla, még nem találkozhattunk személyesen. Emlékszem, amikor megnéztem a fotót úgy éreztem, mintha már ismerném – mesélte meghatottan.


Az örökbefogadást megelőző, igen szövevényes procedúra jelenleg is zajlik, de hogy mikor tarthatja végre a karjában a kislányt, még nem tudja pontosan. Ezzel párhuzamosan hamarosan letelik a titkos örökbefogadás várakozási ideje is, így akár az is előfordulhat, hogy a TV2 sztárja nemsokára kétgyerekes anyuka lesz. Erika azonban egyelőre nem vásárol babaholmikat. – Nem vettem még semmit, mert ki tudhatja, mi lesz végül. Az otthonom azonban már készen áll a baba fogadására. Nagykovácsiban friss a levegő, a múltkor pedig észrevettem, hogy a fürdőszobámban kicsit hidegebbek a falak, és fel is szereltettem a plafonra egy infrapanelt. A teraszra pedig a közeljövőben korlát kerül – meséli.

Erika már azt is eltervezte, milyen lesz, ha egyszerre két kisgyerek is sertepertél majd körülötte. – Ebben a hét évben ugyanúgy ment az életem, mint korábban. Nem a gyereken görcsöltem, de persze gondoltam rá. Közben rengeteget dolgoztam és új impulzusok értek. Ha jön a kicsi, akkor helye lesz az életemben, ha kell, jön velem forgatni. Szeretném minél tovább otthon tudni, hogy magam mutathassam meg neki a világot. Ha pedig kétgyerekes anya leszek hamarosan, csak még boldogabb leszek!


 

IMG_0770 IMG_1546 IMG_1547

Kapcsolódó Cikkek

  • Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

    Akusztikus elődöntőkkel folytatódik A Dal 2020

    Akusztikus elődöntőket rendeznek A Dal 2020 műsorsorozatban. A három élő válogató adásból továbbjutott tizennyolc előadó közül most szombaton kilencen lépnek színpadra a Duna Televízióban és a Duna World csatornán látható eseményen.

  • Hatalmas siker a premieren

    Hatalmas siker a premieren

    Ki gondolta volna még 1973-ban, amikor először vitték színpadra Adamis Anna és Presser Gábor szerzők művét, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical előadást, hogy 2020-ban is szűnni nem akaró tapssal fogják ünnepelni ezeket a kiváló, korszakokon is átívelő, közkedvelt dalokat?