2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Extra

Venezuelában nyaralt Várkonyi Andi

Festői környezetben pihent a TV2 műsorvezetője. – Köszönöm nektek a sok hozzászólást, akik tudtok örülni más örömének, akik nem irigykedtek hanem még rá is szóltok azokra akik ezt teszik. Ez nagyon sokat jelent nekem mert sajnos rengeteg ember van akikből csak a rosszindulat szól – írta ki Facebook oldalára a Tények műsorvezetője. A képek tanulsága szerint Andi ezúttal is egyedül utazott és Bochkor Gábor vigyáz kislányukra, Nórira.  A tévés még évekkel ezelőtt szeretett bele az országba és azóta ha teheti odautazik, már helyi barátai is vannak. Korábban már többször áradozott az országról. – Minden évben elutazom, például Venezuelába. Megmagyarázhatatlan kötődésem van ahhoz az országhoz. Mert számomra egyszerűen lenyűgöző – mind természetileg, mind az ott élő emberek miatt. Fantasztikus az ország hangulata. Szükségem van arra, hogy időnként teljesen kikapcsoljak. Venezuela annyira más, hogy ebben tökéletesen segít engem. Amikor az ember órákig túracuccban gyalogol a dzsungelben, a forróságban, akkor egészen más valóságban létezik. Nekem szükségem van erre, hogy megőrizzem a lelki békém – nyilatkozta korábban Andi, aki azt sem tagadta, hogy annak is köszönhető, hogy ilyen jól megvannak Bocsival, hogy hagyják egymást élni és akár külön programokat is szerveznek.

várkonyi andi facebookvárkonyi andi facebook

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka: Atikával ismét barátok vagyunk

  Majka: Atikával ismét barátok vagyunk

  Majka idén már nem vállal több televíziós munkát, ezt az évet szeretné a zenének szentelni. A számtalan koncert mellett új dalokkal is készülének Széki Attila Curtis-szel, akivel ugyanolyan mély barátságot ápolnak, mint a drogbotrány előtt.

 • Február 29. – A tehetséges emberek és a szerencse napja

  Február 29. – A tehetséges emberek és a szerencse napja

  Február 29-e az a dátum, amely négyévente csak egyszer van, így az ezen a napon szülöttek is csak négyévente ünneplik születésnapjukat. Világszinten közel ötmillióan vannak ők, köztük a háromszoros olimpiai bajnok Kovács Katalin is, aki a Lokálnak arról mesélt: hogyan is ünnepli ő a születésnapjait.

 • Koronavírus: senki ne utazzon fertőzött területekre!

  Koronavírus: senki ne utazzon fertőzött területekre!

  A kormány mindenkit nyomatékosan arra kér, hogy ne utazzon koronavírus által fertőzött területre. Közben kiderült, hogy a tenerifei karanténszállodában két idős és egy kisgyerekes család ragadt, a Lombardiában rekedt kamionsofőr jól van, a Japánban rekedt Diamond Princess óceánjárót pedig elhagyhatta a tünetmentes két magyar.