2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Egyéb XIII.kerület

Vízes játékok és balkáni népzene

VI. 20. 15 órától

Vizi tér-Vizi világ
A József Attila téren rendezik a júniusi Játéktér programot, amelyen a nyári forróságot vízi programokkal igyekeznek enyhíteni. A belépés és a részvétel díjtalan.


Jóga

VI. 21. 9 óra
Satyananda Yoga
A joga világnapján rendezett programon a József Attila Művelődési Központban minden érdeklődő bemutatót kap az eredeti jóga tanításaiból. Olyan módszereket lehet kipróbálni, melyeket végezhetnek fiatalok és idősek egyaránt, és amelyek nem csak a testet, hanem az elmét és a lelket is erősítik. A belépés díjtalan.

Színház

VI. 21. 10 óra és 13 óra
Varázsnap a Tücsöktanyán – Az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Házban előbb a Tatay színház, A csillagszemű juhász című előadását láthatják az érdeklődők, majd a szervezők állatsimogatóval és társasjáték klubbal kedveskednek a gyerekeknek. A belépő XIII. kerület kártyával ingyenes, egyébként 800 forint.

zene

VI. 21. 19 óra
Bolgár est a Rila zenekarral rila együttes grabb

Az 1992 óta működő budapesti zenekar tagjai több évtizede foglalkoznak a balkáni népek zenéivel. A harmonikás, klarinétos hangszerelés a mai, modernebb népzenei hangzást jeleníti meg. A feldolgozások alapját a különböző bolgár tájegységek jellegzetes ritmusai, táncai, népdalai adják. A koncertet a Nyáresti koncertek a Szent István parkban programsorozat keretein belül rendezik, a belépés díjtalan.

Kapcsolódó Cikkek