EUR: 339,49 Ft
CHF: 319,30 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Sport

Zidane várja Marokkóban a legjobb U12-es csapatot

DNC 2014 – Stadium matches – Chile vs Russia

A marokkói döntőbe jutásért csapnak össze szombaton és vasárnap azok az U12-es csapatok, melyek részt vesznek a Danone Nemzetközi Junior Focikupán. Idén 32 ország csapatai mérkőznek meg egymással a világelsőségért. Magyarországról 8 csapat nevezett. A hétvégén kiderül, a Honvéd FC, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, az Újpest FC, az Dorog FC, a Dinamo Star, az Ikarus BSE, a II. kerületi UFC, vagy a Vasas Kubala Akadémia 10-12 éves tehetségei képviselhetik hazánkat az októberi marokkói döntőn.

A hazai tornát a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatja, fővédnöke Fehér Csaba korábbi válogatott labdarúgó, a nemzetközi eseményé Zinédine Zidane. A résztvevő országokból pedig olyan neves futballsztárok álltak az immár 15 éves kezdeményezés mellé, mint Michael Ballack, Vincente Del Bosque, David Trezeguet, Dimitar Berbatov, Cafu, Maksim Shatskikh vagy Blaise Matuidi. A legjobb hazai csapat játékosai talán velük is találkozhatnak Marokkóban.


A hazai mérkőzéseknek a hétvégén a Vasas Pasarét Sportcentrum ad otthont, a csoportmérkőzéseket, helyosztókat és elődöntőket követően június 14-én 11:50-kor kezdődik az országos döntő.

DNC 2014 - World Final

DNC 2014 – World Final

Címkék

Kapcsolódó Cikkek