EUR: 338,36 Ft
CHF: 318,76 Ft
2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb XXII.kerület

A kuka nem szeméttelep!

Rózsavölgy szemét22

A köztéri kukákba gyakran személyes háztartási hulladék is kerül

Rózsavölgy Facebook oldalán arra panaszkodtak a hozzászólók, hogy az utóbbi napokban Rózsavölgy felső megálló környékén a köztéren lévő kukákba már nem fér több szemét. Az ott élők arra gondoltak, egyszerűen csak arról van szó, hogy a közterületesek nem időben vagy nem elég gyakran ürítik a kukákat. Az egyik hozzászóló azonban úgy vélte, más a helyzet. Révész Anna bejegyzésében úgy fogalmaz: „ vannak olyan “kedves” emberek, akik a háztartási és egyéb szemetüket is ide hordják, amikor szóvá tettem még majdnem nekem jött az úr, hogy mi közöm hozzá…. Extrém eset az volt, mikor kisétált egy úr a hídhoz és beleöntötte a patakba. ……. Sajnos a dolog főként az embertársainkon is múlik….”. A rózsavölgyiek végül jelezték, hogy ezúttal a Tesco előtti megállókba kihelyezett narancssárga kukáról volt szó, de időközben onnan is elvitték a szemetet. Hozzáteszik: „De amúgy jogos, a képen látható kukáról (Rózsavölgy felső megállónál) is gyakran megfeledkeznek…”

(Fotó: Rózsavölgy facebook)


Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.