2020. február 27., csütörtök
Edina

Életmód

A kutyapanzióért mélyen zsebbe kell nyúlni

Előfordul, hogy minden igyekezet ellenére valaki mégsem tudja magával vinni kutyáját a nyaralásra. Ekkor jöhet szóba a kutyapanzió. A Lokál megnézte, mennyibe került a kutyák ilyen elhelyezése, kiderült, majdnem annyiba, mint a saját nyaralás.

kutyapanzi

A kutyákat nagyszerű körülmények várják a kutyapanziókban (fotó: dogmopolite.hu)

A kutyát hosszabb távon másra bízni sokszor nehéz döntés, bizalmi kérdés, viszont a kutyapanziók egyre bővülő kínálatai közül ma már válogatni lehet. A legtöbb helyen kiváló környezet, szakképzett személyzet várja a kedvenceket. A kutyákat ma már nem csak bezárják egy kennelbe, hanem kiadós mozgást, szabadban, elkerített területen történő játékot, szakszerű, gondozást, nyáron légkondicionált alvó helységet biztosítanak számukra. Mindezért azonban alaposan zsebbe kell nyúlni, hiszen a kutyapanziókban a napi ellátásért 3000 forint körüli összeget kell fizetni. Az árban benne van a kutya teljes ellátása, extra szolgáltatásként pedig kérhető a gazdi által megadott táp használata, a kutyakozmetika és a kutyaiskola is.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ablaktisztítás környezettudatosan

  Ablaktisztítás környezettudatosan

  Tavaszi nagytakarítás idején a nők zöme maga szeret takarítani, mivel azt mondják, hogy így tudni fogják, hogy mi hová kerül. Csak azok vesznek igénybe segítséget, akik nehezen bírják a fizikai munkát.

 • A kávézás története

  A kávézás története

  Több száz éve fogyasztják Európában, hazánkba elsősorban a török uralom idején jutott el a „fekete leves” ivászatának szokása.

 • Papsajt az árokpartokon

  Papsajt az árokpartokon

  Tavasszal az árokparton játszadozó magyar gyerekek szívesen rágcsálnak olyasmit, ami eltér az átlagostól (tökmag, napraforgómag).