2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb VII.kerület

Aszfaltot kap a Dob utca

Nagyjából két-három havonta lezárják a Dob utca Károly körútnál kezdődő szakaszát, és kicserélik a térköveket. A múlt héten megint munkások lepték el az utcát, most azonban átfogóbb műveletbe kezdtek. Az építésvezetőtől megtudtuk, eredetileg sétálóutcának szánták a térköves felületet, ám mégis autóforgalmat bonyolítanak rajta, amit nem bírnak el a kockák. Most végre nem pótolják a tönkrement részeket, hanem eltávolítják, és az utca aszfaltréteget kap.

Dob utcai felújítás

Nagy erőkkel láttak a Dob utca felújításának

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.