2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb XIV.kerület

Az Örsön is lesz kutyaparkoló?

IKEA_kutyaparkolóKutyaparkolót alakított ki kölni áruházában az IKEA. A cél az, hogy a gazdák kutyájukkal együtt mehessenek vásárolni és ne hagyják őket a parkoló autókban – írja a Pénzcentrum. Amíg vevő az üzlet kínálatából válogat, kutyája egy kényelmes fekhelyen hűsölve megvárhatja. A kutyák  elkerített részen, egy zöld – a pázsitra emlékeztető – szőnyegen heverhetnek, és még vizet is kapnak. – Nagyon örülünk a kezdeményezésnek– reagált a Pénzcentrum megkeresésére az IKEA Magyarország, amikor arról kérdezték a céget, hogy lehet-e hasonlóra számítani nálunk is.  Noha a magyarországi IKEA jelenleg nem tervezi a kölni IKEA áruháznál látható, kutyáknak kialakított várók bevezetését az áruházaknál, de a kölni tapasztalatok alapján meg fogjuk vizsgálni ezt a lehetőséget – tájékoztatott az áruházlánc. Magyarországon is találni olyan boltokat, amelyek kifejezetten engedik, hogy kutyával vásároljunk náluk. Erre legtöbbször külön tábla is felhívja a figyelmet a bejáratnál. A boltok egyre jobban odafigyelnek arra, hogy minél erőteljesebb vásárlási élményt adjanak vevőiknek. Ez egyrészt azért fontos, hogy a vásárló többet költsön az adott üzletben, másrészt azért is, hogy minél gyakrabban visszatérjen oda.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.