EUR: 336,58 Ft
CHF: 317,28 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Egyéb IV.kerület

Beleznay Endre otthon érzi magát

Beleznay Endre, Újpest

Nemsokára újra költöznek, de Újpesten maradnak

Lassan húsz éve él családjával Újpesten Beleznay Endre színművész. A belváros és a budai hegyek után esett a választásuk a környékre, és azóta sem bánták meg. Hamarosan újra költöznek, de az biztos, hogy Káposztásmegyeren maradnak.

– Én pécsi vagyok, a feleségem veszprémi, de amikor Budapestre költöztünk, éltünk a nyüzsgő belvárosban és az elegáns Budán is – mesélte lapunknak Beleznay Endre. – Amikor a lányunk megszületett, elkezdtünk egy olyan helyet keresni, ahol jó a levegő, jó a közlekedés, de zöldövezeti és “kisvárosias”. Így kerültünk Újpestre. Akkoriban egy kicsit lesajnáltak, hogy Budáról kiköltöztünk, de egyáltalán nem bántuk meg. Gyönyörűen épül, ráadásul egyszerre van jelen a hagyomány és a fejlődés. Újpest-Káposztásmegyer hírneve folyamatosan erősödik.


A humoráról is jól ismert színész a Lokálnak elárulta, nemsokára újra költöznek, de maradnak a kerületben.

– Közel van a Farkas-erdő, oda bármikor kimehetek futni vagy csak sétálni egyet. Itt otthon érzi magát az ember. Az Újpesti Színház bemutatóira ha csak tudok, elmegyek, szívesen megnézem a kollégáimat, de gyakran meghívnak engem is a stand up estjeimmel, vagy azokkal a vígjátékokkal, amelyekben játszom. És, bár többnyire a humorral azonosítanak, a költészet napján Lorcát szavalhattam itt.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.