EUR: 339,34 Ft
CHF: 318,81 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Extra

Csillagok háborúja lázban ég a Comic-Con

San Diego, 2015. július 10. A Csillagok háborúja című filmekben szereplő rohamosztagos karaktereknek öltözött résztvevők a San Diegó-i Comic Con fesztivál első napján, 2015. július 9-én. A fesztivál a film-, képregény-, videojáték-, anime-, fantasy-, és sci-fi rajongók 1970 óta évenként megrendezett legnagyobb találkozója a világon. (MTI/EPA/David Maung)A Csillagok háborúja filmsorozat legújabb része tartja leginkább izgalomban az idei San Diegó-i Comic-Con képregény- és szórakoztatóipari fesztivál látogatóit.

“Mindenki szereti a Csillagok háborúját” – mondta a 23 esztendős Kristen McLaughlin, aki Amerika Kapitánynak öltözve érkezett a rendezvényre, és tervei szerint sorban állással tölti a csütörtök éjszakát, hogy bejusson a Lucasfilm péntek délutáni bemutatójára, amelynek témája a – Magyarországon december 24-én a mozikba kerülő – Star Wars: Az ébredő Erő című mozi lesz.


Idén több mint 130 ezer látogatót várnak a vasárnapig tartó popkulturális látványosságra.

A San Diegó-i Konferenciaközpontba Csubakkás takarót, birodalmi rohamosztagos pulóvert, Darth Vaderes gördeszkát, Yodás hátizsákot, Sith Lordos kisállat-ruhát, plüss evokokat és Boba Fett babákat kínáló standok költöztek a fesztivál idejére. A rajongók számos közkedvelt tévésorozat alkotóival és szereplőivel találkozhatnak és a filmes bemutatók mellett jelmezverseny, valamint egyéb képregény-, illetve szuperhős tematikájú programok várják őket.

Felvonul a The Walking Dead, a Trónok harca stábja, és olyan újdonságok is bemutatkoznak, mint a 2016-ban a mozikba kerülő Batman vs Superman: Dawn of Justice, valamint a Magyarországon november 19-étől látható Az éhezők viadala: A kiválasztott című mozi második része.San Diego, 2015. július 10. Jelmezt viselő résztvevő a San Diegó-i Comic Con fesztivál első napján, 2015. július 9-én. A fesztivál a film-, képregény-, videojáték-, anime-, fantasy-, és sci-fi rajongók 1970 óta évenként megrendezett legnagyobb találkozója a világon. (MTI/AP/The Orange County Register/Kevin Sullivan)

Az idei Comic-Con egyik különlegessége a DC Comics híres karaktereinek – köztük Superman, Batman és Wonder Woman – nagyméretű legómásait felvonultató kiállítás lesz. A Hollywoodban alkotó Nathan Sawaya a Warner Bros filmstúdióval együttműködve alkotta meg a The Art of the Brick: DC Comics című tárlatot.

Kapcsolódó Cikkek