EUR: 352,83 Ft
CHF: 334,23 Ft
2020. április 10., péntek
Zsolt

Budapest

Csúsz(d)ásveszély!

Budapest, 2015. július 2. Érdeklődő próbálja ki Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által felállított, a strandolást népszerűsítő csúszdát az Őrs vezér téri aluljáróban, Budapesten 2015. július 2-án. Az egész nap tartó kampány szlogenje: Vigyázat! Ismét csúsz(d)ásveszély! MTI Fotó: Balogh Zoltán

fotó: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Óriási sikere volt az Őrs vezér téri aluljáróban felállított óriási csúszdának. Kicsik és nagyon egyaránt nagy élvezettel siklottak le az állomásra. Az óriási felfújható csúszdát a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. jóvoltából élvezhette az utazóközönség múlt szerdán. Az egész nap tartó kampány szlogenje: Vigyázat! Ismét csúsz(d)ásveszély!, célja pedig a strandolás népszerűsítése. Tavaly egyébként már volt ilyen akció, akkor az Árpád híd metrómegállónál fújták fel az óriáscsúszdát.


Kapcsolódó Cikkek

 • Gellei 70

  Gellei 70

  Pályafutása alatt kétszer volt a Vasas edzője, és legjobb eredményét is ezzel a klubbal érte el: Gellei Imre a napokban ünnepelte hetvenedik születésnapját.

 • Kihalt a piac? Így van rendben!

  Kihalt a piac? Így van rendben!

  Így festett a XIII. kerület népszerű, sok mindent megélt vásártere, a Lehel Csarnok a kijárási korlátozás kihirdetését követően.

 • Rollereznél? Engedély kell!

  Rollereznél? Engedély kell!

  Terézváros haragszik a turistákra. Január 1-jétől a szállásadók kötelezettségeit növelték, most pedig a rollereket bérlőkre szálltak rá.