EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 17., vasárnap
Donát

Budapest

Csúsz(d)ásveszély!

Budapest, 2015. július 2. Érdeklődő próbálja ki Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által felállított, a strandolást népszerűsítő csúszdát az Őrs vezér téri aluljáróban, Budapesten 2015. július 2-án. Az egész nap tartó kampány szlogenje: Vigyázat! Ismét csúsz(d)ásveszély! MTI Fotó: Balogh Zoltán

fotó: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Óriási sikere volt az Őrs vezér téri aluljáróban felállított óriási csúszdának. Kicsik és nagyon egyaránt nagy élvezettel siklottak le az állomásra. Az óriási felfújható csúszdát a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. jóvoltából élvezhette az utazóközönség múlt szerdán. Az egész nap tartó kampány szlogenje: Vigyázat! Ismét csúsz(d)ásveszély!, célja pedig a strandolás népszerűsítése. Tavaly egyébként már volt ilyen akció, akkor az Árpád híd metrómegállónál fújták fel az óriáscsúszdát.


Kapcsolódó Cikkek

 • Időre végeznek az M3-as metró felújításával

  Időre végeznek az M3-as metró felújításával

  Nem igaz a szakszervezetek nyilatkozata arról, hogy a BKV tényként kezeli a késést az M3-as felújításával kapcsolatban – derül ki a BKV Zrt. közleményéből, amelyet a Lokál szerkesztőségébe is eljuttattak.

 • Budapesté lett az Európa legjobb úti célja cím

  Budapesté lett az Európa legjobb úti célja cím

  Budapest nyerte el az Európa legjobb úti célja 2019 díjat – közölte az European Best Destination (EBD) európai turisztikai szervezet Tarlós István főpolgármesterrel levélben, amelyet kedden tettek közzé a budapest.

 • Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Budapesten koncertezik a Linkin Park alapítója

  Mike Shinoda, a Linkin Park alapítója, énekese, dalszerzője és zenei producere 2019 tavaszán a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. A zenész Chester Bennington halála óta a művészetekbe menekült, az eredmény pedig a kritikusok által is elismert szólólemez, a Post Traumatic lett, amelynek vizuális részét is Shinoda maga filmezte és festette.