2020. február 18., kedd
Bernadett

Extra

Détár Enikő: Szorítsunk Kariért!

A színésznő aggódik a volt férje miatt, ezért üzent a közösségi oldalán.

“Kedves Mindenki! Kérlek szorítsunk Kari maradéktalan felépüléséért! Másrészt kérem az újságírókat és érdeklődőket: hagyjanak nyugalmat mind a régi, mind az új csalàd számára” – írta Enikő.
Ahogy arról korábban beszámoltunk Rékasi Károly súlyos balesetet szenvedett, motorjával egy autónak ütközött. A család egy közleményben tudatta a sajtóval, hogy a színész állapota stabil.
“Rékasi Károly a baleset során fejsérülést, valamint boka-, medence- és combcsonttörést szenvedett. Ez utóbbit kedden megoperálták. A beavatkozás jól sikerült, de hosszú, több hetes gyógyulási folyamatnak néz elébe. A gerincvelő nem érintett a sérülésben. A fejsérülése is javulóban van. Jelenleg intenzív osztályon ápolják, de az állapotától függően – lehetőség szerint napokon belül –, baleseti sebészeti osztályon folytatják az ápolását” – írták.
Détár Enikő és Rékasi Károly egy éve vált el hivatalosan, a Barátok közt sztárja pedig Pikali Gerda mellett találta meg a boldogságot. A két asszony most mindent félretett, hogy segítsenek Rékasinak, akinek mindennél jobban szüksége van a szerettei támogatására.


Budapest, 2012. szeptember 28. Rékasi Károly színművész a József Attila Színházban tartott sajtótájékoztatón, amelyen Nemcsák Károly, a színház igazgatója ismertette a 2012-2013-as évadra összeállított műsortervet 2012. szeptember 28-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Rékasi Károly állapota szerencsére stabil, de hosszú rehabilitációs időszak vár rá

Kapcsolódó Cikkek

  • 15 kiló a kis vízilólány

    15 kiló a kis vízilólány

    A kis törpe víziló nemcsak elképesztően édes, hanem nagyon különleges is. Az európai állatkertekben 128 egyed él összesen, így volt nagy öröm, amikor a kis csöppség január 20-án a Szegedi Vadasparkban világra jött.

  • Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Vajna Tímea: Remélem Andy büszke rám

    Fergeteges produkciók, hatalmas poénok, megdöbbentő leleplezések – igazán izgalmasra sikeredett a TV2 Nicsak, ki vagyok? – A rejtélyek színpada első adása. A műsorban három szereplő – Szőke Zoltán, Jolly és Vajna Tímea – lepleződött le, akik közül csak Timi kilétét sikerült Ábel Anitáék csapatának eltalálnia, így ők egy ponttal indítanak a vasárnapi adásban, ahol újabb négy szereplő lép majd színpadra.