EUR: 339,37 Ft
CHF: 318,81 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Egyéb II.kerület

Díjazták az egészségügyért végzett munkát

díjazták2Semmelweis Ignác születésének 197. évfordulóján az anyák megmentője, a legnagyobb magyar orvos tiszteletére az önkormányzat Egészségügyi Szolgálata ünnepélyes műsort rendezett, amelyen az intézmény főigazgatója, dr. Polák László értékelte az elmúlt esztendőt és Dankó Virág alpolgármesterrel kitüntetéseket adott át.

Az idei évben dr. Bialoskurski Katalin fül-orr-gégész főorvos részesült polgármesteri dicséretében. Dr. Polák László főigazgató főorvos az „Egészségért” címet elsőként Trzaskó Viktor gazdasági igazgatónak adományozta, aki 2011 óta dolgozik az intézményben, korábban többek között az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnál, a Szent János Kórházban, és a MÁV Kórházban is dolgozott. Szintén „Egészségért” címet kapott a 2003. óta az intézménynél dolgozó Szabics Tünde vezető asszisztens. Főigazgatói dicséret I. fokozatában részesült a 2009 óta az egészségügyi szolgálatnál dolgozó reumatológus főorvos, dr. Bartalos János, II. fokozatában a 22 éve az intézetnél dolgozó Horváth József Tiborné a fül-orr-gégészeti osztály osztályvezető asszisztense, III. fokozatában pedig Vargáné Cserni Éva, akinek hála, az intézet munkaruhái évtizedek óta mindig tiszták és rendezettek. Az ünnepség végén díjakat adott át Gaál Mária kamarai alelnök is: a szervezet idei elismerését a kamarában végzett munkájáért Udvari Éva vehette át.


Kapcsolódó Cikkek

  • Mintha győztek volna: döntetlen

    Mintha győztek volna: döntetlen

    A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

  • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.