EUR: 338,77 Ft
CHF: 317,74 Ft
2020. február 27., csütörtök
Edina

Egyéb XVI.kerület

Egy nap alatt biogazda lehet!

bioEgynapos, előadásból és gyakorlati bemutatóból álló biogazda képzést szervez a SZIKE Környezet- és Egészségvédelmi Egyesület a Kertvárosban a háztáji biogazdálkodásról és komposztálásról. A képzés segítséget nyújt a természetben zajló folyamatok megértéséhez, és a biogazdálkodás megtanulásához. A képzés helyszíne: 1162 Budapest, Formás u. 41.
Az egynapos képzések időpontjai: július 19. és július 26.. Az előadások körülbelül 9-től 16 óráig tartanak. A képzésekre jelentkezni kell a 06-1-409-0449-es telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen. A részletes programról a SZIKE oldalán olvashatnak bővebben az érdeklődők.

Kapcsolódó Cikkek

  • Mintha győztek volna: döntetlen

    Mintha győztek volna: döntetlen

    A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

  • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.