EUR: 352,38 Ft
CHF: 333,76 Ft
2020. április 10., péntek
Zsolt

Extra

Elázott szülinapi buliján Kiki

kiki facebookKiki az élet császára! Az egykori Első Emelet énekese stílusosan ünnepelte 58. születésnapját a vasárnapi a rekkenő hőségben. Egy kerti medencében hűsölt és hogy meglegyen a partyhangulat is, színes lufikkal vette körbe magát. A medencés buliról kép is készült, amit a zenész a közösségi oldalára is kitett.

– Túl a húszon! – írta a felvételhez, viccesen elkenve, hányadikba is lépett pontosan. Valójában persze soha nem titkolta korát, mint ahogyan azt sem, amikor 2004-ben meg kellett küzdenie a rettegett kórral. Az énekes mindvégig biztos volt benne, hogy győzni fog. Azóta a betegség már csak egy rossz emlék, a most 58 éves énekes pedig újabb és újabb arcát mutatja meg. Most épp szólóban bizonyít.


Polgári nevén Patkó Béla 1976-ban kezdte zenei pályafutását a Jeep zenekar énekes- basszusgitárosaként, majd az Első Emelet frontembereként vált ismertté. A nyolcvanas évek egyik legsikeresebb zenekarával több mint egy millió albumot adtak el. 13 arany- és 3 platinalemezt érdemeltek ki és több mint ezer élő koncertet adtak országszerte és a határon túl is. Az Emelet 2013-ban decemberében, a zenekar harmincadik életévében a Papp László Budapest Sportarénában adta búcsúkoncertjét. Kiki persze azóta sem tűnt el a színpadról, 2014-ben „Csakazértis szerelem” címen színházi darab született, amely az Első Emelet dalaira épül. Ebben saját magát alakítja, emellett pedig szólókarrierjét építi.

Kapcsolódó Cikkek