EUR: 338,49 Ft
CHF: 317,68 Ft
2020. február 29., szombat
Elemér

Egyéb XXIII.kerület

Erősít a Soroksár

soroksár sc

A Haraszti úton megkezdődött a játékosmozgás. Az elmúlt két hétben már több igazolásról is beszámolt Soroksár labdarúgó csapatának hivatalos honlapja. A feljutást követő ében a másodosztályban a kilencedik helyet megszerző klub focistáinak felkészítését a távozó Lisztes Krisztiántól Albert Flórián át a 2015/2016-os szezonban, de nem ez az egyetlen változás. Az NBI-ben hét gólig jutó Koós Gábor visszatért korábbi csapatához, mikor aláírt Soroksárra. Az MTK-ban nevelkedett Kákonyi Dániel és az idei U20-as világbajnokságon biztonsági tartalékként számításba vett Korozmán Kevint is immár a XXIII. kerülethez köti kontraktusa. A felkészülés megkezdődött az NBII-re, a csapat júliusban a Budapest Honvéd második csapatával, a Kisvárdával és a Monorral is játszik barátságos mérkőzést.

koos_gabor_860209_2

Koós Gábor

kakonyi_daniel_890803_2

Kákonyi Dániel

korozman-kevin1

Korozmán Kevin

Kapcsolódó Cikkek

  • Mintha győztek volna: döntetlen

    Mintha győztek volna: döntetlen

    A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

  • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

    A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.