EUR: 338,49 Ft
CHF: 317,68 Ft
2020. február 29., szombat
Elemér

Egyéb V.kerület

Értéktárba valók a szállodáink

Hét budapesti szálloda bekerült a Magyar Értéktárba a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) döntése alapján, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének ajánlásával. Nemzeti érték lett a Rákóczi úton álló Novotel Budapest Centrum XX. század elejének hangulatát idéző szecessziós épületével, ahol a helyszínen képzett szakemberek célja, hogy a hazai alapanyagokból készített ételek, a neves magyar borászok által termelt borok mellett a kultúra és a hagyományok szeretetét is átadják vendégeiknek. A kitüntető címet megkapta a  Hotel Nemzeti Budapest, mint a magyar kultúra értékeit őrző szálloda, a Corinthia Hotel Budapest, amely  1896 óta képviseli a luxust, a 120 éves New York Palotában működő Boscolo Budapest Hotel, a Hotel Palazzo Zichy, a Continental Hotel Budapest, amely a régi Hungária Fürdő műemlékileg védett épületében található, valamint az Opera Garden Hotel & Apartments, amely egy nagy múltú, mégis modern építészet szellemében felújított boutique hotel.

zichy

Hotel Palazzo Zichy

 

boscolo

Boscolo Budapest Hotel

opera garden

Opera Garden Hotel & Apartments

corinthia

Corinthia Hotel Budapest


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Mintha győztek volna: döntetlen

  Mintha győztek volna: döntetlen

  A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

 • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.

 • Tavaszváró töltött kacsa

  Tavaszváró töltött kacsa

  Az utolsó hivatalosan téli hónap végén – időjárástól függetlenül – már a márciusi tavaszra készülünk.