EUR: 339,21 Ft
CHF: 318,36 Ft
2020. február 28., péntek
Ákos, Bátor

Egyéb XXI.kerület

Fegyelmi ülés a magamutogató horgász ügyében

horgáész

A botrányosan viselkedő horgász beismerte tettét (Fotó:pixabay)

Borbély Lénárd közleményében felháborítónak és megengedhetetlennek nevezi az esetet. – A teljesen lepusztult és kiárusított csepeli Kis-Duna partot megtisztítottuk, a partvonal nagy részén felújítottuk a sétányt, közvilágítással láttuk el, fitneszparkot, BMX-pályát építettünk, a Kis-Duna part ismét a csepeliekké lett. Mindez azonban hiábavaló volt, ha egyesek nem tudják betartani az együtt élés szabályait. Őszintén sajnáljuk azt, ami a kocogó hölggyel történt. Ígérem, a csepeli önkormányzat mindent meg fog tenni azért, hogy hasonló atrocitás ne történjen. El kell érnünk azt, hogy a szenvedélyüknek élő horgászók, futók, pihenni vágyó családok békésen elférjenek a Kis-Duna parton – fogalmazott a csepeli polgármester.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mintha győztek volna: döntetlen

  Mintha győztek volna: döntetlen

  A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

 • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.

 • Tavaszváró töltött kacsa

  Tavaszváró töltött kacsa

  Az utolsó hivatalosan téli hónap végén – időjárástól függetlenül – már a márciusi tavaszra készülünk.