EUR: 338,77 Ft
CHF: 317,74 Ft
2020. február 27., csütörtök
Edina

Egyéb XV.kerület

Fuvolatanár kerestetik

fuvolaFuvolatanárt keres a Hubay Jenő Zeneiskola és Alapfokú Művészeti Iskola. A határozatlan idejű közalkalmazotti állásra július 31-ig lehet jelentkezni. A pályázat feltételei: főiskolai, zeneművészeti főiskolai vagy zeneművészeti egyetemi végzettség, fuvolatanár szakképzettség, büntetlen előélet, magyar állampolgárság, vagy külön jogszabály szerint a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező, illetve bevándorolt, vagy letelepedett személy. A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: szakmai önéletrajz, képzettséget igazoló dokumentumok. Pozitív elbírálás esetén erkölcsi bizonyítvány, nyilatkozat arról, hogy a pályázatot harmadik személy is megismerheti A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Bokor György igazgató úr nyújt, a 1-271-08-42 -os telefonszámon. A pályázatok benyújtásának módja elektronikus úton Bokor György igazgató részére az [email protected] e-mail címen keresztül.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mintha győztek volna: döntetlen

  Mintha győztek volna: döntetlen

  A Tatabánya szombaton Győrben 24-24-es döntetlent játszott a francia Pays d’Aix Université Club csapatával a férfi kézilabda…

 • Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  Csörgőlabda és vakfoci a Kós Károlyban

  A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége idén már harmadszor tartott úgynevezett lélekmozgató órákat az ország számos pontján. A diákok a testnevelés és osztályfőnöki órák keretében ismerkedhettek meg a fogyatékkal élők mindennapjaival és sportolási lehetőségeivel.

 • Tavaszváró töltött kacsa

  Tavaszváró töltött kacsa

  Az utolsó hivatalosan téli hónap végén – időjárástól függetlenül – már a márciusi tavaszra készülünk.