2020. február 25., kedd
Mátyás

Extra

Ganxsta Zolee: Kislánya elfogadta fiatal szerelmét

Bár hivatalosan még nem vált feleségétől, Mónitól, egy ideje már külön élnek. Zolee nem tagadja, azóta új párra talált egy nála 24 évvel fiatalabb hölgy személyében, akiről csak annyit árul el, hogy kislányával remekül kijönnek.

Ganxta Zana Zolil  Hazánk sztárjai kiállnak a legális zenefogyasztás mellett    (Fotó: Máté Krisztián)

Zoé nem csak korát meghazudtolóan értelmesen kezeli a médiaeseményeket, de igazán stílusos is.

Fiatalokat meghazudtoló energiával pörög Ganxsta Zolee. A lassan 50 éves rapper saját bevallása szerint próbál haladni a korral, noha még a bakelitről a cédélemezre való átállás is nehezen ment neki. A technikai kütyük terén tündéri kislánya, Zoé és új kedvese segít neki. – Sok mindent nem tudok megcsinálni, például gőzöm sincs, hogyan kell zenét letölteni, nem ismerem ezeket a modern cuccokat. A kislányom és a 25 éves barátnőm segít ezekben a dolgokban. Erre szükség is van, hisz Zoé miatt szeretnék képben maradni és közben az általam legfontosabbnak tartott értékeket átadni neki.  Persze öreg motoros vagyok már ebből a szempontból is, de az új kedvesemtől is rengeteg újat tanul a kislányom. A csajok egyébként remekül kijönnek egymással, a barátnőm pótanyuciként bánik Zoéval – mesélte Zolee.


Az énekes továbbra is jó viszonyt ápol gyermeke édesanyjával, arra pedig mindketten odafigyelnek, hogy Zoét ne viselje meg szülei szétválása. A kislány azonban Zolee szerint nagyon jól kezeli a helyzetet, sőt, idén már közös nyaralást is terveznek Ganxsta új kedvesével. – Jön a fesztiválszezon, szinte az összes fontosabb bulin ott leszünk. Lesz pár szabadnapom is, amikor majd elviszem a lányokat valahova, bár ebben a szezonban igen nehéz tervezni – mesélte.

Ganxta Zana Zolil  Hazánk sztárjai kiállnak a legális zenefogyasztás mellett    (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek