2020. február 20., csütörtök
Aladár, Álmos

Egyéb III.kerület

Gázos ügyben próbálkoznak a csalók

Több kerületi lakos is arról tett bejelentést a napokban, hogy gázkészülékük műszaki vizsgálatára hivatkozva csöngetnek be önmagukat szakértőnek kiadó trükközők. A FŐGÁZ nevében eljáró csalók a Gáz Műszaki Biztonsági Szabályzatra hivatkozva arra akarják rábírni az ott lakókat, hogy cseréljék le a készülékek csatlakozó vezetékeit, valamint a műanyag nyílászárók rászellőző beépítését is. Sőt, azt is kilátásba helyezik, amennyiben az ehhez szükséges berendezéseket nem rendelik meg, addig felfüggesztik a szolgáltatást.

csengő, becsenget

Nem csak a postás csenget kétszer

A FŐGÁZ arra figyelmeztetett, hogy bár az egyes berendezések felülvizsgálatára van mód, azt minden esetben a lakosnak kell kérvényezniük a társaságnál.


– Ennek költségeit természetesen a területileg illetékes szolgáltató állja – emelték ki. Azt is hangsúlyozták, hogy az általuk szerződtetett alvállalkozók mindegyike rendelkezik megbízólevéllel és fényképes igazolvánnyal, amelyet jól látható helyen kell viselniük. A cég szerelőinek jogosultságát pedig az éjjel-nappal hívható 477-1310-es telefonszámon is ellenőrizhetik a felhasználók.

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.