EUR: 338,68 Ft
CHF: 319,06 Ft
2020. február 26., szerda
Géza

Extra

Gömöri sminkkészlettel járt iskolába

A Budapesti Operettszínház fiatal színésze, Gömöri András Máté bár elektrotechnikusnak tanult, már tinédzserként is vonzódott a színházhoz, és emiatt akadt néhány kellemetlen pillanata is.

– Volt egy amatőr bemutatónk, a Diótörő és az egérkirály. A táskám egyik fele tele volt elektrotechnikusi könyvekkel, a másik felében meg szemceruza, púder és egyéb cuccok voltak. Az osztálytársaim egyik nap kérdezték, van-e valakinél fésű. Én mondtam, hogy azt hiszem nálam igen, és kiborítottam a táskámat az asztalra. Egy 33 fős fiúosztályban egy tízes skálán tizenkettes szinten volt ciki, amikor kihullottak a sminkcuccaim – mesélte a vicces történetet lapunknak.


Az iskola elvégzése után egy musical castingon figyelt fel rá a Fame – A hírnév ára rendezője, Somogyi Szilárd, innen egyenes út vezetett a Pesti Broadway Stúdióba, majd az Elisabeth című darab stábjába. A Barátok közt-ben is feltűnt sármos színész számára a színház szinte egy új családot jelentett. – Olyanok vagyunk egymásnak, mint a családtagok, hisz ezt a hivatást csak szívvel-lélekkel lehet csinálni.

Miben láthatjuk?

Rómeó és Júlia- Benvolio

Fame- A hírnév ára – Jack

Ördögölő Józsiás – Boricz

Csínom Palkó- Csínom Jankó/Peti

 

Gömöri András Operet Fame premier parti  (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek